Categorieën
Uncategorized

Bloemen thuis laten bezorgen

Het is tegenwoordig erg makkelijk om bloemen thuis te laten bezorgen. De tijd waarin je standaard zelf naar de bloemist moest om je verse bosje bloemen op te halen is voorbij. Het lijkt misschien onhandig, bloemen bezorgen, maar door slimme inpaktechnieken is het ontzettend eenvoudig. Er zijn tegenwoordig zelfs hele bedrijven gespecialiseerd in het thuisbezorgen van bloemen. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van het thuis laten bezorgen van je bloemen, lees dan snel deze blog verder. 

Snel in huis en voordelig

Omdat bloemen een vers product zijn, worden de meeste bloemen altijd snel bij je thuisbezorgd. Vaak betekent dit dat de bloemen binnen een werkdag bezorgd worden na bestelling. De meest verse bloemen haal je vaak op de weekmarkt, en daar hoef je nu dus niet op te wachten. Zo kan jij op elk mogelijke dag je verse bloemen in huis hebben. Ook hoef je niet meer met je mooie bos bloemen de fiets op, waardoor er nog wel eens bloemen kunnen knakken. Het laten bezorgen van bloemen is vaak ook nog eens voordelig. Sommige websites bieden bloemen aan die snel weg moeten, waardoor de boeketten over het algemeen goedkoper zijn. Daarnaast kun je zelf gemakkelijk kiezen tussen verschillende prijsklassen. 

Leuk om cadeau te doen

Het is ook leuk om een boeket bij iemand anders te laten thuis bezorgen. Op deze manier kan je iemand helemaal verrassen, omdat diegene geen idee heeft van wie het boeket afkomt. Dit is leuk om met verjaardagen of speciale gelegenheden te doen. Veel websites bieden ook opties aan om een kaartje aan het boeket te hangen, waarop je een leuke persoonlijke boodschap kan zetten. Daarnaast kan je soms zelfs een vaas cadeau doen bij het boeket. 

Elke week verse bloemen aan huis

Bij Bloemenvandeteler kan je er ook voor kiezen om een bloemenabonnement te nemen, waarbij je elke week een vers boeket bloemen thuisbezorgd krijgt. Zo heb je elke week een mooi fleurig boeket op tafel staan, in de kleuren en bloemen van het seizoen. Je kan bij Bloemenvandeteler ook een bloemenabonnement cadeau doen aan een ander. Dit is een super leuk en origineel cadeau, waarmee je iemand elke week opnieuw weer blij maakt.